Urząd Miejski w Czersku
Czersk
Czersk
Czersk
Biuletyn Informacji Publicznej
Dzisiaj jest wtorek, 24 kwietnia 2018 r. Imieniny: Bony, Horacji, Jerzego
 
Wersja Polska English Deutsch

Zaproszenie do składania ofert na obsługę gastronomiczną „Święta Pstrąga” w Wojtalu

Organizator imprezy pn. Święto Pstrąga w Wojtalu zaprasza do składania ofert na obsługę gastronomiczną w/w imprezy masowej.

Termin imprezy: 07 lipca 2018 r. Główny punkt programu: koncert SŁAWOMIR.

Zapraszamy zainteresowane podmioty do składania ofert w terminie do dn. 13 kwietnia 2018 r. (piątek), godz.12.00. 

Oferty (na załączonym formularzu) należy składać w zaklejonych kopertach opisanych wg poniższego wzoru w sekretariacie Ośrodka Kultury w Czersku, ul. Szkolna 11 bądź listownie na adres: Ośrodek Kultury w Czersku, ul. Szkolna 11, 89-650 Czersk z dopiskiem na kopercie „OBSŁUGA GASTRONOMICZNA – ŚW.PSTRĄGA”.

Szczegółowe informacje udziela: Emilia Rekowska (502 181 372) oraz Paulina Peplinska (52/ 395 48 68)

ZASADY:

  1. Otwarcie oraz wstępna ocena ofert zostanie dokonana bez udziału Oferentów w dniu
    16 kwietnia. Wyboru wykonawcy dokona komisja po przeanalizowaniu szczegółów najwyżej ocenionych ofert. Komisja ma prawo przed podjęciem ostatecznej decyzji,
    do przeprowadzenia rozmów szczegółowych z Oferentami.
  2. Oceny ofert dokona komisja składająca się z przedstawicieli Urzędu Miejskiego
    w Czersku, Ośrodka Kultury oraz ZHP Mylof.
  3. Priorytetowe kryteria, wg których zostaną ocenione oferty to: wysokość wsparcia finansowego dla imprezy, doświadczenie w organizacji podobnych imprez, rodzaj zadeklarowanego menu (obligatoryjne dania z pstrąga) oraz rodzaj/ ilość infrastruktury i walory estetyczne stoisk.
  4. O wynikach postępowania wszyscy Oferenci zostaną poinformowani niezwłocznie drogą elektroniczną.
  5. Z wybranym oferentem zostanie podpisana stosowna umowa.
  6. W przypadku braku ofert spełniających oczekiwania Organizatora, zastrzega on sobie prawo nie rozstrzygnięcia postępowania i powtórzenia zapytania.Zaproszenie do składania ofert na obsługę gastronomiczną 2018 word